Urniki prevozov 2023/2024 – 1

Pozdravljeni,

nekateri ste že prejeli urnike prevozov za naslednje šolsko leto, drugi še boste. Urnike prevozov smo vam poslali preko eAsistenta. Učenci 1. razreda ga bodo prejeli po e-pošti, saj starši še nimajo eAsistenta. 

Na pobudo staršev je občina najela firmo, ki se ukvarja z optimizacijo prevozov, ki so nam izdelali urnike prevozov. Šola je takoj aktivno skupaj s starši pristopila k novemu načinu postavljanja urnikov.  Tako smo prišli do urnikov z zamikom odhoda v šolo in se učence prepelje v šolo ter nikjer še posebej ne čakajo. 

Vsak učenec prejme svoj urnik glede na urnik šolskih obveznosti. Učenci morajo biti pozorni na svoj urnik, saj je v urniku navedeno, ali je to jutranji oz. popoldanski prevoz, katero vozilo bo prepeljalo učenca, začetni naslov, čas prihoda in odhoda ter končni naslov.

Primer: 

urnik učenec-id učenec-ime-in-razred vozilo začetni-naslov čas-prihoda-vozila čas-odhoda-vozila končni-naslov čas-prihoda-vozila-na-končni-naslov
jutranji     kombijuvanec1 , 1315 Velike Lašče 07:19:40.772 07:19:50.772 Šolska ulica 11,1315 Velike Lašče 07:36:41.935

Želim vas opozoriti, da se bodo urniki še nekoliko spremenili, saj bodo učenci v urnike dodali še interesne dejavnosti in DSP.

VPRAŠANJE:

Od Vas sem prejela nov urnik prevozov za UČENCA, zanima me ali se držim tega urnika, ki ste mi ga Vi poslali ali na spletni strani?

V šolskem letu 2023/2024 bodo jutranji in popoldanski prevozi potekali po urniku, ki ga je vsak učenec prejel posebej.

 

Lepo vas pozdravljam.

(Visited 684 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost