Osilnica – šola v naravi

Osilnica – 5. dan

Zadnji dan v Osilnici. Zjutraj smo urejali prtljago in se še malo poigrali. Uspešno smo opravili preizkus plavanja. Pojedli smo dobro kosilo se veseli in zeloooo utrujeni odpeljali domov. 

Osilnica – 4. dan

Dopoldne in popoldne smo plavali. Otroci so usvajali tehniko plavanja. Pa tudi zabavali so se ob igri Poišči zaklad v bazenu. Kljub dežju smo se odpravili na pohod, po sledeh medveda. Videli smo jelene. Ogledali smo si tudi film o Petru Klepcu, ki je bil posnet v Osilnici. Tudi danes so otroci likovno poustvarjali.  Za večerjo so jedli pico. Luka je praznoval rojstni dan. Zvečer smo imeli družabni večer. Vsi, ki so želeli, so se predstavili s petjem, plesom, recitacijami. 

Osilnica – 3. dan

Tudi danes smo veliko plavali in se zabavali v bazenu. Ogledali smo si pravljico o Petru Klepcu. Nato smo pravljico ilustrirali. Obiskali smo trgovino. S Simonom smo lovili ribe in delali hiške ob Kolpi. Zvečer pa žur v diskoteki. 

Osilnica – 2. dan

Danes smo zelooo veliko plavali. Ogledali smo si tudi film o medvedih. 

 Popoldne smo plezali in se učili lokostrelstva. Dan smo zaključili ob tabornem ognju. 

Osilnica – 1. dan

Danes smo imeli testiranje plavanja. Na pohodu smo spoznavali deželo Petra Klepca, se igrali po sobah in zelo dobro jedli. 

 

 

Prihod

Drugošolci so srečno prispeli v plavalno šolo v Osilnici.

(Visited 760 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost