PROMETNA VARNOST ob pričetku novega šolskega leta

Spoštovani starši, učenke in učenci!

Novo šolsko leto pričenjamo v oteženih prometno varnostnih razmerah. Zaradi infrastrukturnih izboljšav v kraju moramo vsi skupaj potrpeti in maksimalno poskrbeti za varnost. V neposredni bližini šole, na Šolski ulici, prenova fasade Glasbene šole še ni končana. To prinaša dodatno nevarnost za  naše učence, ki se ponovno vračajo v šolske klopi. Še posebno za naše najmlajše.

Za varnost na cesti in v okolici šole  bodo  v prvih dneh poskrbeli policisti, redarska služba, učitelji ter člani društva upokojencev. Prosimo, upoštevajte njihovo pomoč pri doseganju večje varnosti otrok.

Avtobusni prevozniki bodo učence pripeljali pred šolo. V okolici šole bodo otroke prevažali tudi šolski kombiji, zato prvi šolski dan pričakujemo na Šolski ulici povečan promet.

Naprošamo vas, da ne obremenjujete prometne situacije z vozili, če to res ni potrebno. Še posebej staršem prvošolcev predlagamo, da pospremite otroke v šolo peš oz. vsaj delno peš. Starši prvošolcev iz podružničnih šol lahko  parkirate vozila v okolici centralne šole in del poti na prvi šolski dan z otrokom prehodite ter to priložnost izkoristite, da otroka seznanite s pravilnim in varnim ravnanjem v prometu.

                Želimo vam prijeten in varen začetek novega šolskega leta.

                                                                                                                          Vodstvo šole

(Visited 11 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost