Pevski zbor – nastopi

Šolsko leto 2016/2017

Mladinski pevski zbor se je na območni reviji pevskih zborov na Škofljici uvrstil na regijsko tekmovanje osrednje Slovenije, ki je potekalo 20. maja 2017 v Šentvidu pri Stični. Pevke in pevci so se predstavili s tremi skladbami in pod vodstvom Vite Mekinda ter ob klavirski spremljavi Ane Dolšak dosegli SREBRNO priznanje.
Mladim pevcem čestitamo za uspeh.

Šolsko leto 2015/2016

V nedeljo, 15. novembra 2015, je MPZ nastopil na Dobrodelnem koncertu-večer glasbe, smeha in plesa. Predstavili smo se z dvema poskočnima skladbama: Prijatelji, ostanimo prijatelji smo zapeli skupaj z ansamblom Kvintet 7, skladbo Poj, poj pa ob klavirski spremljavi gdč. Ane Dolšak. Ob zaključku koncerta smo se vsi nastopajoči zbrali na odru in ubrano zapeli skladbo Slovenija, od kod lepote tvoje. Ponosni smo, da smo lahko tudi z našim nastopom prispevali k dobrodelnosti.

Šolsko leto 2014/2015

Otroški pevski zbor je 19. maja 2015 v Loškem Potoku nastopil na REGIJSKEM TEKMOVANJU PEVSKIH ZBOROV OSREDNJE SLOVENIJE. Pevke in pevci so se predstavili s tremi skladbami in pod vodstvom Vite Mekinda ter ob klavirski spremljavi Ane Dolšak dosegli SREBRNO priznanje.
Mladim pevcem čestitamo za uspeh.

V petek, 6. marca 2015, je OTROŠKI PEVSKI ZBOR nastopil na OBMOČNI reviji v Šeškovem domu v Kočevju. Ubrano smo zapeli tri skladbe in dokazali, da smo odlični pevci.


V petek, 26. decembra 2015, je mladinski pevski zbor nastopil na BOŽIČNO-NOVOLETNEM KONCERTU. Poleg himne so se učenci predstavili še z dvema skladbama.

(Visited 62 times, 1 visits today)
Dostopnost